Att vara vaken sent på kvällarna börjar bli min nya, dåliga vana. Fast syftet med att vara uppe är bra i alla fall. Tog en himla lång promenad förut i en kolsvart skog och nu fryser jag bara i min säng. Om två dagar åker jag härifrån, bara över en helg. Vet inte varför riktigt men vill inte åka bort egentligen. Finns just nu bra saker som håller mig kvar på något sätt. Himla bra. Började på en skrivarkurs idag också. Känslan av att kunna skriva precis vad som helst måste ju vara den mest euforiska av dem alla. Hej då

 
 
Lite tankar en söndag som denna:
- kolla detta 
- lyssna på detta
- läs detta
- och detta
- hösten är väldigt mysig 
- nästa vecka ska jag till stockholm, som jag längtar
- nu kan jag lyssna på kärlekslåtar igen och le
- james mcavoy har stulit mitt hjärta lite grann

För några veckor sedan möblerade jag om i mitt rum och det blev så himla bra. Så tänkte visa er (framförallt mina kompisar) hur det ser ut. Här ser ni en liten bit av min underbart sköna säng samt min scenkostym som jag hade på mig under mitt sommarjobb. Kommer nog aldrig ha på mig den igen men den är ju fin att se på, framförallt när man vaknar.  
 
Här är sängen och min älskade flickvän/partner in crime/wingwoman/nallebjörn Bamselina. 
 
Världens (!) vackraste bukett med rosor som jag har fått, mitt bästa citat på en tavla och en ljusstake som min kära mami gett mig. Byrån är, liksom alla mina byråar, ett loppisfynd som har piffats upp med vit färg. Bästa grejen ju!
 
En gullig liten kopp/skål/kruka som kostade mig tio enstaka kronor och en lampa från secondhand som står på en pall som jag ärvt av min gammelgammelmoster. Så himla charmigt att pallen är jättegammal. Har aldrig vågat sitta på den dock.
 
Bredvid den gamla pallen står en soffa som jag aldrig sitter i förutom när jag pratar i telefon. Hänger massa filtar som är ljuvliga att luta sig mot men mer än så blir det inte.  
 
Älskar verkligen mitt rum som är en salig blandning av ikea, arvegods samt saker köpta på second hand, loppis eller auktioner. Sen har jag en klädhängare och massa böcker här och där som inte fick vara med på bild. Detta fantastiska fotografi finns också upphängt på väggen framför sängen. Ja, så var det med det. Puss

 
Lyssnar på världens bästa höstlista, kikar på bilder och inspireras. Min tumblr är fylld av citat, fina människor och kärlek. Typ sånt som är bra. Klicka på bilden så kommer ni dit. Puss

 
Ligger proppmätt i min säng efter att ha slängt i mig ett välbehövligt lass med kinamat. Efter skolan idag tog jag och Emma en lång promenad och bara snackade plus pallade några väldigt goda äpplen. Denna vecka kommer bli såå bra, det känner jag på mig. Kräftskiva på torsdag, Göteborg på fredag kombinerat med utgång på kvällen, myskväll med en väldigt gullig person på lördag och på söndag ska jag på spa med min fina mami. Mmm vad fina människor som finns i mitt liv just nu, är så glad för att dom finns och förgyller mina dagar. 


Det är en ganska så underbar känsla när man vet att man har hela livet framför sig. Planerar i detta nu skidresa och funderar samtidigt på framtiden. Det enda jag med all säkerhet vet är att den dagen jag är klar med alla studentfiranden ska jag flytta härifrån, bort från småstadsrykten och tråkiga människor (not ma friends of course). I 18 år har jag väntat på att få flytta härifrån och till Stockholm och om 271 dagar ska jag äntligen dit. Vill spendera hela nästa sommar där för att spara ihop pengar till min resa men det är så svårt att bestämma destination. Vill göra den där standardresan till kängurulandet men vill också se mer av Europa. Vill bo i Paris, någonstans i Italien, London, Berlin men vill också spendera lite tid i USA. Så mycket platser, så lite tid...

 
Ligger just nu i min säng och försöker kurera mig så gott det går. Har fått ögoninflammation på ena ögat så ser knappt någonting och därför kändes det klokt att vara hemma från skolan idag. Ska i och för sig vara med på lektioner via ooVoo så blir inte så stor skillnad förutom att jag får ligga i min egen sköna säng medan de andra sitter på hårda skolstolar. Efter min första lektion ska jag kika på Mistresses, en serie som skaparna av Gossip Girl har gjort, med andra ord en serie helt i mitt tyckte. På bilderna ovan kan ni förresten skåda en kjol från Bik Bok som jag införskaffade förra veckan. Tycker den är döfin verkligen och kommer använda den flitigt nu i höst. Puss

 
 

Jag har nog glömt att berätta att jag kapade av håret för cirkus tre veckor sedan. Trodde jag skulle ångra mig men trivs så himla bra i min nya kalufs och det är så lättskött. Alltid trevligt med förändringar också, både yttre och inre såklart. 

Idag är det lördag och en väldigt trött och seg dag. Igår hade jag roligaste kvällen/natten på vet inte hur länge och det märks lite idag kan man säga. Har precis varit och sjungit på det andra bröllopet för denna vecka och nu ligger jag i sängen och tänkte stanna här ett bra tag till. Har förresten flyttat idag och det är så himla bra. Har världens finaste fönster och tre meter högt i tak. Älskar mitt nya rum och ska bli roligt att göra det precis så som jag vill ha det. 
 

 
Har kikat på Air Max i en evighet men inte riktigt varit sugen på ett par tills jag hittade dessa godbitar i Italien. Gillar färgen och det är ju bara ett plus att det känns som att gå på moln när man har dem på sig. Jag är supernöjd! 

Söndag är ju lätt favvodagen. Idag var det dock väldigt segt att gå upp. Hade världens roligaste kväll igår på en överraskningsfest för en kompis som snart lämnar Sverige men somnade alldeles alldeles för sent, eller tidigt kanske man ska säga. Har dessutom en väldigt trevlig huvudvärk dagen till ära. Men livet är rätt så bra ändå. Nu ska jag njuta av ledigheten och se fram emot nästa helg då jag åker till Italien. 

RSS 2.0